Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Δ.Ε. ΛΟΥΡΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαίλη στο δημοτικό συμβούλιο της 19-09-2012- όσων αφορά την δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου Πρέβεζας που παραλάβαμε την 1-1-2011 και με πολύ κόπο η σημερινή Δημοτική αρχή προσπαθεί να τα βγάλει εις πέρας,με όλα τα προβλήματα και τα χρέη που κληρονόμησε,με την αναξιοπιστία των συνεργατών και των προμηθευτών του σημερινού Δήμου όσων αφορά την καθημερινότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών του δήμου-,
βγήκαν κάποιοι στα Μ.Μ.Ε. την άλλη μέρα το πρωί -όχι για να ζητήσουν συγγνώμη για την κατάσταση που επέφεραν στον Δήμο ,αλλά για να ζητήσουν και το λόγο στην σημερινή Δημοτική Αρχή για αυτά που δεν έκαναν.
Και συγκεκριμένα:
Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Κλάπα να αναφέρει με γεμάτο στόμα ότι ο πρώην Δήμος Λούρου χρωστούσε περίπου 2,5 εκατομ.ευρώ τα οποία μεταφέρθηκαν στο ταμείο του Δ.Πρέβεζας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!
Ας αφήσει ο κ. Κλάπας τα λογιστικά τερτύπια και ας διαβάσει την απογραφή του πρώην Δήμου Λούρου.Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις.
Δεν είμαι Οικονομολόγος!!!
Αλλά και ο πιο απλός δημότης γνωρίζει ότι η πραγματική οικονομική κατάσταση ενός δήμου ή της οποιασδήποτε επιχείρησης,εμφανίζεται και αποτυπώνεται στην απογραφή αναλυτικά.
Θέλω να τονίσω και να υπενθυμίσω στον κ.Κλάπα ότι το ταμείο του Καλλικρατικού Δήμου Πρεβέζης την 1-1-2011 ξεκίνησε να λειτουργεί με χρηματικό υπόλοιπο από το ταμείο του πρώην Δήμου ΛΟΥΡΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ;;
Ας ασχοληθούμε επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ και ας μην "ανακαλύπτουμε" "Δημιουργικούς Ισολογισμούς"που οδήγησαν τον Δήμο ΠΡΕΒΕΖΑΣ αλλά και όλη τη χώρα σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!
Κάτι που ΕΣΕΙΣ δεν θέλετε να δείτε!!!Να δείτε την αλήθεια και η ΑΛΗΘΕΙΑ EINAI MONO MIA:
Ο πρώην Δήμος ΛΟΥΡΟΥ στις 31-12-2010 ήταν ο ΜΟΝΟΣ Δήμος (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στους 3 Δήμους) που είχε θετικό αποτέλεσμα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Δημότες μας και ιδιαίτερα οι Δημότες του πρώην ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ.
Όσων αφορά το αν υπήρχαν ώριμες μελέτες στον πρώην ΔΗΜΟ ΛΟΥΡΟΥ και ανάλογα στον πρώην Δήμο Πρέβεζας,ας επισκεφτείτε μόνος σας κ.Κλάπα για να διαπιστώσετε τις εργασίες κατασκευής 2 (δύο) εγκριθέντων  Έργων ,όχι μόνο για την κοινότητα ΛΟΥΡΟΥ αλλά για την ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Το έργο της Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού για τον οικισμό ΛΟΥΡΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΩΡΩΠΟΥ (αίτημα 30 χρόνων των κατοίκων), καθώς και το έργο που αφορά τον Δρόμο ΩΡΩΠΟΥ-ΚΑΜΑΡΙΝΑΣ.Έργα που ξεκίνησαν πριν 2 (δύο) μήνες σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλη τη χώρα.
Όσων αφορά κ.Κλάπα για μελέτες στον πρώην ΔΗΜΟ ΛΟΥΡΟΥ υπάρχουν πολλές:ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΕΣ και όχι προφορικές.Οι οποίες και έχουν εγκριθει απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Μερικές εκ των οποίων για τον πρώην ΔΗΜΟ ΛΟΥΡΟ:
-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΗΓΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΟΥΡΟΥ
-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΚΟΥΡΑ
-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ
-ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΡΟΥ
-ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΝΑΒΑ-ΣΚΑΛΑΣ
-ΑΛΩΝΙΑ-ΚΟΝΤΑΤΕΣ

Αυτή είναι η αλήθεια όσων αφορά τον πρωην Δ. ΛΟΥΡΟΥ και τον σημερινό Δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου